KULTTUURIPESULAN TANSSIKOULU


Kulttuuripesulan tanssikoulu on pieni, mutta monipuolinen yksityinen taiteen perusopetusta antava koulu, jossa jokainen oppilas huomioidaan yksilönä. Oppilaamme pääsevät mukaan esityksiin katselmuksiin ja leireille Halutessaan on mahdollista edetä tavoitteellisesti kohti ammattiopintojakin. Jokaiselle oppilaalle voidaan laatia henkilökohtainen opetussuunnitelma, jolloin saavutetaan ns. erikoiskoulutustasoinen oppimäärä.


Opettajamme ovat kaikki moniosaajia ja koulutettuja pedagogeja. Lajivalikoimaan kuuluu tällä hetkellä klassinen baletti ja baletin oheisharjoitteet, aikuisbaletti, lastentanssi, nykytanssi, hip hop, show, KiddieJam, tanssillinen voimistelu(tanssi), vanhempi-lapsi tunnit sekä kontakti/improvisaatiotunnit.


Omat tilamme sijaitsevat Ruskossa (Tapsitie 5, 90630 Oulu) nopeiden kulkuyhteyksien varrella. Esimerkiksi keskustasta, Ritaharjusta ja Jäälistä matkaa on vain 10 min autolla. Ja Talvikankaalta pääsee 10 min perille kävellenkin.


Vaikka lukukausi on jo alkanut tunneille ehtii vielä. Otamme oppilaita vastaan kesken lläpi vuoden ja lyhytaikaisempikin osallistuminen on mahdollista.


Tervetuloa mukaan tanssin kiehtovaan maailmaan!

HUOM! Uusi nimemme on Oulu Dance Academy eli ODA. Nimenmuutoksen myötä toimintamme muuttuu paremmaksi sekä mm. lukujärjestys ja kevään aikataulut on tarkennettu. 


Uusi sivu julkaistu 


www.ouludanceacademy.fi